Nydelig og superenkel pepperonipizza

Dette trenger du:

Pitabrød
pepperoni
mozarella ost (revet)

Tomatsaus:
1/3 løk finhakket
1 fedd hvitløk/ 1 ts. ferdig kuttet hvitløk på glass
1 boks hakkede tomater
1/2 ts oregano
en god sprut tomatketchup
en dæsj kremfløte
1 ts. kryddersmør
salt og pepper krydres til smaken er god.

løk og hvitløk surres i ca. 1 ss smør til de er blanke (kan og bruke olje). Ha i tomatene og knus de litt i panna, tilsett krydder (oregano, salt og pepper). Ha så i 1 ts kryddersmør og ketchup. Tilsett en dæsj fløte (ca 1/2 dl) mot sluttn og la det koke litt inn til det får en tykk konsistens og alle smakene smelter i hop til en nydelig tomatsaus.

Sett ovnen på ca. 225 grader (bruk gjerne varmluft). Ta frem så mange pitabrød fra frysern (eller om du har ferske går det helt fint og) og legg oppå ønsket mengde tomatsaus. Ha så over ost og til slutt pepperoni. Sett i ovnen i ca. 15 min. (forskjell fra ovn til ovn) og voila! Bon appetite!  Server gjerne med en god salat til. På bilde: Ruccula, dulcita tomater og feaost..
dsc03159
Viktig å smake på maten mens man lager for å få ønsket smak. Putt i de smakene du liker så blir det garantert godt. Over har jeg tilsatt de smaken jeg liker godt på pizza.

2 kommentarer

Hildegunn

20.okt.2009 kl.14:27

Det så kjempegodt ut!

Jeg vil gjerne smake :)

Håper at du har en flott dag!

Klem

20.okt.2009 kl.18:20

Takk for koselig kommentar Hildegunn! Dette var lunsjen min i dag! Var nydelig ja! Du må komme på lunsj en dag da vettu! E heime kver dag eg og Patrick (enn så lenge iallefall, te 20.nov). Bære gi et pip en dag du har mulighet...

klem

Skriv en ny kommentar

hits