Nydelig og superenkel pepperonipizza

Dette trenger du:

Pitabrd
pepperoni
mozarella ost (revet)

Tomatsaus:
1/3 lk finhakket
1 fedd hvitlk/ 1 ts. ferdig kuttet hvitlk p glass
1 boks hakkede tomater
1/2 ts oregano
en god sprut tomatketchup
en dsj kremflte
1 ts. kryddersmr
salt og pepper krydres til smaken er god.

lk og hvitlk surres i ca. 1 ss smr til de er blanke (kan og bruke olje). Ha i tomatene og knus de litt i panna, tilsett krydder (oregano, salt og pepper). Ha s i 1 ts kryddersmr og ketchup. Tilsett en dsj flte (ca 1/2 dl) mot sluttn og la det koke litt inn til det fr en tykk konsistens og alle smakene smelter i hop til en nydelig tomatsaus.

Sett ovnen p ca. 225 grader (bruk gjerne varmluft). Ta frem s mange pitabrd fra frysern (eller om du har ferske gr det helt fint og) og legg opp nsket mengde tomatsaus. Ha s over ost og til slutt pepperoni. Sett i ovnen i ca. 15 min. (forskjell fra ovn til ovn) og voila! Bon appetite! Server gjerne med en god salat til. P bilde: Ruccula, dulcita tomater og feaost..
dsc03159




Viktig smake p maten mens man lager for f nsket smak. Putt i de smakene du liker s blir det garantert godt. Over har jeg tilsatt de smaken jeg liker godt p pizza.

2 kommentarer

Hildegunn

20.okt.2009 kl.14:27

Det s kjempegodt ut!

Jeg vil gjerne smake :)

Hper at du har en flott dag!

Klem

20.okt.2009 kl.18:20

Takk for koselig kommentar Hildegunn! Dette var lunsjen min i dag! Var nydelig ja! Du m komme p lunsj en dag da vettu! E heime kver dag eg og Patrick (enn s lenge iallefall, te 20.nov). Bre gi et pip en dag du har mulighet...

klem

Skriv en ny kommentar

hits